PORTFOLIO 2021-02-23T12:09:36+00:00

PORTFOLIO

Ponosni smo na činjenicu da naša proizvodnja stoji iza nekih od najvećih imena u oblasti opreme za spavanje.
Saznajte zbog čega su svoje poverenje poklonili baš nama.

POGLEDAJ VIDEO
O NAMA

 

HEALTHCARE EUROPE TEAM

Ekipa vrhunskih eksperata u svojim oblastima, okupljena oko zajedničkih cijeva i ideja, je zaslužna za visok renome koji je dosegla kompanija HealthCare Europe. Maksimalna posvećenost, kreativnost i stručnost za rezultat daju jedinstven kvalitet i neprikosnoveno zadovoljstvo naših klijenata.

NAŠ TIM
NAZAD NA SAJT

Možemo biti kompletan odgovor za vašu potražnju 

Nudimo Vam kompletnu uslugu dizajniranja, izrade, pakovanja i transporta proizvoda. Na Vama je da nam pružite osnovne informacije u vezi sa onim što želite, a u najkraćem roku ćete dobiti potpunu ponudu dizajna, sastava i pakovanja proizvoda. Naš dizajner će osmisliti jedinstvene i adekvatne ponude koje se uklapaju u Vašu viziju, želje i budžet, a svaka od njih može biti izmenjena i prilagođena prema Vašim dodatnim zahtevima i idejama. Ukoliko niste u potpunosti sigurni koji opseg proizvoda bi bio idelan za Vaše poslovanje, naši zaposleni će Vam rado uputiti savete, sugestije i ideje koje bi mogle da Vam pomognu da donesete najbolji mogući izbor.

 

A možemo biti i deo slagalice koji nedostaje  

Ukoliko se Vaša kompanija već bavi određenim procesima finalne proizvodnje, ili Vaš brend već ima svoje dugogodišnje saradnike i dobavljače određenih repromaterijala, onda Vas pozivamo da odaberete komponentu koja nedostaje.

Repromaterijal koji nam dostavite ćemo uklapati sa našim materijalima sa neometanom pažnjom i profesionalizmom, kako bi Vaš idealan proizvod izgledao upravo onako kako ste ga zamislili.

Takođe, možemo biti Vaš dobavljač isključivo pene u bloku, pahuljama ili samih jezgara, pri čemu garantujemo kvalitet prema svim najvišim međunarodnim standardima, kao i najkonkurentniju cenu, jer će Vaša porudžbina stići direktno iz fabrike jednog od najvećih evropskih proizvođača PU pena.

 

ZAPOSLENJE

Ako ste spremni i želite da budete najbolji
u onome što ćete raditi
, i težite ka najvećem
kvalitetu
, ako ste posvećeni i fokusirani na
učinak
, timski ste igrač, odgovorni za svoj rad 

i bitno vam je zadovoljstvo kupca, pogledajte
koje otvorene pozicije trenutno imamo i prijavite se!

 

 

Želite da postanete deo našeg tima?

VIŠE INFORMACIJA