October 25, 2023

HealthCare Europe ponovo u humanoj akciji

Uručene donacije za dve zdravstvene ustanove

Kompanija HealthCare Europe DOO ponovo je pokazala da neće ostati ravnodušna na poziv u pomoć, pa je tako 24.10.2023. donirano 20 dušeka, 20 jastuka i 3000 jednokratnih higijenskih maski donirano Specijalnoj bolnica za psihijatrijske bolesti “Dr Slavoljub Bakalović” u Vršcu.


Ova medicinska ustanova ima kapacitet da primi čak 900 pacijenata, a upravo zbog tolikog obima posla svaka pomoć im je od vitalnog značaja.

Kao i u svim prethodno ostvarenim donacijama, cilj je isključivo poboljšanje uslova u kojima pacijenti borave. Podsećamo da je tokom prethodne i tekuće godine naša kompanija donirala dušeke i jastuke u značajnim količinama različitim medicinskim ustanovama, a kako se uvek trudimo da promovišemo humanost i solidarnost, ova praksa će se nastaviti i u budućnosti.

Takođe, ranije ovog meseca, HealthCare Europe je donirala više od 200.000 jednokratnih zaštitnih maski Univerzitertskom kliničkom centru Srbije, kao doprinos globalnoj borbi protiv virusa korone, ali i drugih zaraznih bolesti.