O NAMA 2021-06-04T13:46:55+00:00
Loading...

O NAMA

 

Mi smo regionalni lider u proizvodnji memorijske i standardne pene, kao i širokog spektra gotovih proizvoda za spavanje prepoznatjlivog kvaliteta.

Poverenje svojih klijenata zasnovali smo na apsolutnoj posvećenosti svakom segmentu poslovanja – od ideje, ponude, preciznih dogovora, poštovanja rokova i samog finalnog rezultata proizvodnje.

Kroz svoje dugogodišnje poslovanje, kompanija „HealthCare Europe“, zajedno sa svojom matičnom kompanijom „HealthCare Co. Ltd“, se širi, razvija poslovne i prozvodne procese, kako bi naš najvažniji prioritet uvek bio u apsolutnom fokusu – mogućnost da u svakom trenutku pružimo adekvatan i širok izbor rešenja za zdrav i udoban san.

Pored vrhunskih stručnjaka, rastućeg broja zaposlenih, maksimalne posvećenosti i najnaprednije tehnologije, o kvalitetu naših proizvoda govore i brojni setrifikati koji potvrđuju poštovanje najviših međunarodnih standarda i propisa.

Iza nas su na milioni izađenih komada različitih proizvoda, stotine velikih i manjih kupaca, desetine popularnih brendova u oblasti spavanja i jedan zajednički osećaj – zadovoljstvo.

TRAŽITE PREDAN I KREATIVAN TIM STRUČNJAKA
KOJIMA JE PRIMARNI CILJ  ZADOVOLJSTVO KUPACA?
NA PRAVOM STE MESTU!

ISTORIJAT

 

Nastali smo kao rezultat saradnje danske firme „EverRest“, ujedno i našeg najvećeg evropskog kupca, i kineske kompanije – svetskog lidera u proizvodnji memorijske pene i penastih proizvoda za spavanje „HealthCare Co. Ltd“. Njihove želje da unaprede već uspešnu saradnju i pokrenu perspektivnu fabriku zajedničkom odlukom realizuju upravo na teritoriji Srbije kroz osnivanje HealthCare Europe d.o.o.

„HealthCare Europe“ d.o.o. je svoje prve dane započeo u Novom Sadu, 2012. godine, sa svega nekoliko desetina zaposlenih ali uz veoma jasnu viziju i snažnu volju.

2014. godine je započeto preseljenje kompanije u Rumu i izgradnja fabrike, što je predstavljalo samo prvi korak ulaganja u Srbiju od ukupno planiranih 50 miliona evra investicija.

U samom početku, 2012. godine,  potpisali smo Memorandum o Razumevanju, koji podrazumeva ukupan broj od oko 1.200 zaposlenih i impresivne proizvodne kapacitete.

Danas, prostiremo se na više od 60.000 kvadratnih metara, posedujemo sedam proizvodno-skladišnih objekata, zapošljavamo skoro 1.000 radnika i sprovodimo kompletni ciklus proizvodnje, što znači da veoma krupnim koracima hrlimo ka svom inicijalnom cilju.

 

NAŠI CILJEVI

 

U želji da adekvatno odgovorimo na potrebe svojih klijenata, osluškujemo potrebe tržišta koje se neprestano menjaju i uz koje se i mi menjamo i rastemo.

Zbog toga uspešno nastavljamo snažnu saradnju sa brendovima i kompanijama širom Evrope, Bliskog Istoka, Rusije i Severne Afrike, sa ciljem da poverenje, mogućnosti, ponuda i interesovanje rastu svakog trenutka.

U potpunosti poštujemo svoje dobavljače i partnere, te se strogo pridržavamo jasne i koncizne politike kvaliteta i poslovanja. Repromaterijal, pogotovo kada govorimo o proizvodnji pene i tkaninama, nabavljamo pretežno od evropskih dobavljača, što nam omogućuje stalnu kontrolu kvaliteta, evropsko poreklo gotovih proizvoda i značajno fleksibilnije rokove isporuke.

Brinemo o svojim klijentima i potrošačima, o čemu u prilog govore brojni sertifikati koji potvrđuju poštovanje najviših međunarodnih standarda kvaliteta, bezbednosti, očuvanja životne sredine i dobru politiku poslovanja.

Težimo, ne samo ka držanju koraka sa najmodernijim tehnologijama, već i ka tom da ih i preduhitrimo, kada je oblast zdravog spavanja u pitanju.

Garantujemo vrhunski i neprikosnoven kvalitet svih naših proizvoda. Ipak, svakodnevno radimo na daljem unapređenju kvaliteta proizvoda, procesa, procedura i radnih operacija, jer smo veoma istrajni u tome da iznova pomeramo granice i postajemo još bolji.

NAŠI SERTIFIKATI

 

Svi naši proizvodi su sasvim pouzdani i sigurni za korišćenje, ne mogu imati bilo kakve negativne posledice po zdravlje korisnika, a to potvrđuju CertiPur i OekoTex sertifikati koji garantuju kvalitet naših pena, kao i OekoTex sertifikat koji potvrđuje neškodljivost i istrajnost tekstilnih materijala. O politici našeg poslovanja govori i ISO 9001:2015 standard, koji smo zaslužili poštovanjem najviših internacionalnih parametara.

Ponosni smo na poštovanje koje ukazujemo svojim radnicima, jer su oni temelj svakog uspeha i rezultata, te se pridržavamo BSCI standarda u svakom pogledu, bespogovorno poštujući sva radna i ljudska prava naših zaposlenih. BSCI standard promoviše društveno odgovorno poslovanje, doprinosi poboljšanju uslova rada i zaštite na radu, čime se obezbeđuje poverenje zaposlenih, klijenata, poslovnih partnera i potrošača.

Politika kvaliteta HealthCare Europe doo

Dobar tim je garancija uspeha. Naš tim čini oko 1000 vrednih, predanih i stručnih ljudi, na čelu sa vrhunskim ekspertima u svojim oblastima.

NAŠE PRISUSTVO U MEDIJIMA

 

Zahvaljujemo se svim lokalnim, regionalnim i nacionalnim medijima koji su ispratili novosti u vezi sa našom  kompanijom i time pomogli zaposlenje velikog broja ljudi, omogućili svima dostupne informacije o prisustvu kvalitetnih i dostupnih proizvoda na našem tržištu i pomogli u distribuciji važnih informacija u oblasti spavanja i industrije.

Uvek smo raspoloženi za svaki vid saradnje i rado ćemo Vas ugostiti i odgovoriti na sva Vaša pitanja u vezi sa našom delatnošću, zaposlenjem i poslovanjem.

Loading...