PROIZVODI 2022-03-24T13:53:48+00:00
Loading...

Gotovi proizvodi, poluproizvodi i repromaterijal za sve potrebe

Na evropskom i svetskom tržištu smo poznati kao lideri u proizvodnji dušeka, naddušeka i jastuka od memorijske, standardne i kombinovanih vrsta PU pena. Možemo Vam ponuditi izuzetno opširan asortiman gotovih proizvoda ili poluproizvoda, a svaki od njih je izrađen u skladu sa najvišim međunarodnim standardima kvaliteta i bezbednosti, što je potvrđeno CertiPurⓇ i OEKO-TEXⓇ sertifikatima.

Ukoliko želite da Vaša kompanija vrši poslednje faze izrade proizvoda, na raspolaganju Vam stoje sama jezgra proizvoda, blokovi memorijske i standardne pene, kao i pahulje memorijske i standardne pene. Nudimo Vam najkvalitetniji repromaterijal na tržištu, pogodan za veliki broj načina dalje obrade.

Moderan dizajn naših proizvoda, besprekorna funkcionalnost i neosporivi kvalitet obezbeđuje tim stručnjaka koji rukovodi svojim sektorima, ali i potpuno kontrolisan razvojni put proizvoda koji omogućuje kontrolu kvaliteta na svakom koraku proizvodnog ciklusa .

Politika kvaliteta HealthCare Europe doo

 

Šta god poželite mi ostvarujemo

Ukoliko Vas interesuje poliuretanska pena kao repromaterijal, možemo Vam ponuditi približno 15 različitih vrsta standardne PU pene, oko 10 tipova memorijske pene različitih gustina i karakteristike, četiri tipa HR pene, kao i dve vrste „ smart“ pene koju odlikuju izuzetna svojstva prirodnog lateksa.

Ovako opširan izbor samih pena omogućuje još veći izbor jezgara, poluproizvoda i gotovih proizvoda, jer se sve ove vrste pene mogu kombinovati međusobno, a sve u zavisnosti od toga šta želite da kasnije ponudite svojim kupcima.

Precizno, brzo i efikasno ćemo ispuniti Vaše zahteve i očekivanja, a ukoliko niste sigurni koja opcija je najbolja za Vaše poslovanje i krajanje korisnije, tu je naš tim stručnjaka koji će Vam rado pomoći pri odabiru proizvoda, sastava, karakteristika, samog dizajna, pa čak i pakovanja.

Koju god opciju da odaberete, nema mesta za grešku, jer iza Vas stoji dobro uigran tim profesionalaca i vrhunski resursi na raspolaganju.

Katalog Essence Sleep

Dušeci

Mekši, čvršći, elastični, perforirani, profilisani, sa „letnjom i zimskom“ stranom, potpuno od pene ili u kombinaciji sa džepičastim oprugama, samo su neke od mogućnosti koje nudimo kada se radi o dušecima koje proizvodimo.

Možete odabrati bazične jednoslojne ili dvoslojne dušeke, kao i luksuzne dušeke sa višeslojnim jezgrom, penom u samoj navlaci, čak i dušeke koji dolaze u kombinaciji sa odvojivim naddušekom.

Mogu biti izrađeni u navlakama koje su obogaćene različitim tretmanima koji im daju posebna svojstva, kao što su Aloe Vera, bambusova vlakna, Tencel, srebrni joni ili tkanine sa efektom hlađenja, kao i u kvalitetnim pamučnim ili klasičnim poliesterskim navlakama.

Naddušeci

 

Ovaj izuzetno praktičan i tražen proizvod može biti izrađen u brojnim varijacijama, visinama i dimenzijama. Počevši od tvrdoće, koja određuje hoće li naddušek biti namenjen popravljanju opšte udobnosti ili terapeutskim svrhama, mogu biti izrađeni od svake vrste memorijske ili standardne pene, ali i kao kombinacija različitih vrsta standardnih, memorijskih ili drugih pena sa posebnim svojstvima.

Pomoću napredne tehnologije koju koristimo, mašine za sečenje i oblikovanje nam omogućuju da naddušeci dobiju i posebne namene uz pomoć različitih profila. Primera radi, piramidalne strukture omogućuju osećaj blage masaže, dok popularni profil za 7 zona potpore obezbeđuje potpunu mišićnu relaksaciju.

Takođe, moguće je izvesti i posebne perforacije na jezgrima, kako bi se dobila pojačana cirkulacija vazduha, povećana udobnost i svežina podloge za spavanje.

 

Jastuci 

 

U zavisnosti od tehnologije koju odaberete, imamo mogućnost izrade rezanih jastuka različitih oblika, livenih jastuka koji nastaju izlivanjem pene u brojne kalupe, ili jastuka klasičnih oblika punjenih pahuljama memorijske i standardne pene.

Iako se liveni jastuci i oni rezani iz bloka znatno razlikuju prema tvrdoći i svojstvima, svaki ima određene prednosti, a obe vrste se proizvode u više oblika.

Najpopularniji su poznati kontur jastuci i jastuci „sapun“ oblika, ali je asortiman daleko opširniji: ergonomski oblikovani jastuci, lumbalni jastuci, putni jastuci za vrat, jastuci koji umanjuju hrkanje, jastuci namenjeni osobama koje spavaju isključivo na boku, kao i mnoge druge vrste.

Po Vašoj želji, jastuci mogu biti različitih dimenzija i visina, ali i drugih namena, kao što su dekorativni jastuci, jastuci za sedenje ili jastuci za trudnice i bebe.

 

Dušeci sa penastim jezgrom:

Najčešći tipovi penastih dušeka jesu oni koji su u potpunosti izrađeni od PU pena. Za bazni sloj se, obično, uzima čvrtsta i potporna standardna PU pena, dok preostali slojevi mogu biti različito raspoređeni. Izrađuju se od memorijskih pena tazličite gustine, pena sa svojstvom priordnog lateksa, mekših standardnih pena, pena sa česticama gela za hlađenje ili HR pene. Ovakvi dušeci mogu biti jednostrani, gde se dodatni slojevi nalaze sa samo jedne strane, ili reverzibilni, gde se slojevi dodaju sa obe strane dušeka, čime se postižu različiti nivoi tvrdoće i različite funkcije jezgra.

 

Dušeci sa džepičastim oprugama:

Druga opcija jesu dušeci čija su jezgra izrađena od kombinacije različitih PU pena i džepičastih opruga, poznati i kao „hibridni“ dušeci. U osnovi jezgra se nalaze opruge, pojedinačno smeštene u sopstvene „džepove“ – omotače od netkanog tekstila, koji sprečavaju razilaženje, pomeranje, krivljenje i iskakanje opruga iz svog ležišta. Osnova od opruga je ušuškana u sopstveni okvir od PU pene, koji je sa gornje ili sa obe strane, dopunjen slojevima različitih memorijskih i standardnih pena. Ovakvi dušeci su viši, mekši i udobnošću podsećaju na tradicionalne dušeke – prenos pokreta je izraženiji, kao i fleksibilnost i elastičnost površine.

Naddušeci sa ravnim jezgrom:

Ravno rezani naddušeci mogu biti izrađeni od standardne PU pene različitih gustina – ovakvi modeli najčešće služe da vrate potporu dotrajalim ležajima ili da prekriju neravnine nastale habanjem. Jezgra koja se izrađuju od čiste memorijske pene koriste se da poboljšaju opštu udobnost ležaja, omekšaju pretvrde podloge, ali i u svrhe olakšanja bolova. Naime, jedinstveno svojstvo memorijske pene jeste upravo u ravnomernom raspoređivanju pritiska, čime se telo oslobađa napetosti, ukočenosti i bolova.

Veoma česta solucija su i naddušeci izrađeni od kombinacije standardnih i memorijskih pena, kako bi proizvod sadržao sjajne karakteristike i jedne i druge vrste materijala od kojih je izrađen.

 

Profilisani i perforirani naddušeci: 

Napredne mašine za rezanje koje koristimo omogućuju davanje dodatnih svojstava našim naddušecima. Tako se jezgro može profilisati piramidalno, što će krajanjim kupcima obezbediti osećaj blage masaže i dodatno stimulisanje i opuštanje kompletne muskulature tela.

Posebno je popularno „sedmozonsko“ profilisanje – naime, različitim profilima na jezgru se obezbeđuje potpuno prilagođena potpora za različite regije tela.

Profilisanje se može vršiti i na naddušecima od standardne, kao i na onima koji poseduju jezgra od memorijske pene. Takođe, po želji možemo vršiti i posebne perforacije i bušenje jezgra, kako bi se poboljšala cirkulacija vazduha i kompletna udobnost.

 

Jastuci sa rezanim jezgrom:

Jastuci čija su jezgra rezana iz bloka pene imaju širok dijapazon čvrstoća – od pena manje gustine, pa do pena izuzetne gustine, kao i od pena obogaćenih česticama gela za hlađenje, ili pena sa svojstvima prirodnog lateksa.

Najpopularniji oblici u kojima se proizvode jesu anatomski, odnosno kontur, oblik, kao i zhaobljeni pravougaoni oblik poznatiji kao „sapun“. Varijacije na dimenzije mogu biti veoma različite, a jegra mogu biti i višeslojna, čime se dobija podesiva visina i prilagodljivost jastuka.

Jastuci sa livenim jezgrom:

Preciznom i kompleksnom tehnologijom izlivanja pene u kalupe se dobijaju proizvodi savršeno zaobljenog oblika, bez ikakve potrebe za daljom obradom, lepljenjem ili preoblikovanjem.

Liveni jastuci se izrađuju od memorijskih pena većih gustina, što ih čini izuzetno prilagodljvim, veoma potpornim i sasvim homogene i glatke strukture. Trenutno, posedujemo više od 300 kalupa koji mogu proizvesti oko 15 različitih vrsta livenih jastuka od memorijske pene.

ZAPOSLENJE

Ako ste spremni i želite da budete najbolji
u onome što ćete raditi
, i težite ka najvećem
kvalitetu
, ako ste posvećeni i fokusirani na
učinak
, timski ste igrač, odgovorni za svoj rad 

i bitno vam je zadovoljstvo kupca, pogledajte
koje otvorene pozicije trenutno imamo i prijavite se!

Želite da postanete deo našeg tima?

POŠALJITE PRIJAVU