јун 9, 2022

Obrada podataka na društvenim mrežama

Zaštita naših pratilaca, kao i zaposlenih, nam je na prvom mestu zbog čega zadržavamo pravo da obrišemo, odnosno da prijavimo uvredljive i protivzakonite izjave kao i komercijalne reklame, pre svega zbog zaštita prava svih naših korisnika i zaposlenih. Pritom napominjemo, da shodno tome, ne možemo da preuzmemo ogovornost za komentare i linkove koje postavljaju naši pratioci.

Kompanija Healthcare Europe koristi sledeće poznate društvene mreže: Facebook, Instagram, Twitter, Linked, Youtube. Na navedenim društvenim mrežama obrađujemo sledeće podatke: Vaše komentare, video snimke, fotografije, lajkove, reakcije na postove i druga obaveštenja, kao i druge podatke koje podelite sa nama. Vaše podatke obrađujemo samo u svrhu u koju ste nam ih i dali odnosno u svrhe u koje ste ih objavili na našoj društvenoj mreži. Ukoliko bude neophodno, Vaše podatke ćemo podeliti na našoj stranici i zadržavamo pravo da iste obrišemo.

Vaše podatke obrađujemo i u svrhu komuniciranja sa vama. Ukoliko nam putem društvene mreže pošaljete upit, možemo da vas uputimo na druge puteve komunikacije koji garantuju poverljivost. Imajte na umu, uvek imate mogućnost da nam poverljive upite pošaljete putem email adrese navedene u opštim informacijama ili putem kontakt obrasca. Ili putem našeg korisničkog servisa.

Takođe, naš online servis ne odgovara i nema veze sa načinom korišćenja podataka od strane same kompanije Facebook, kao vlasnika platforme ovih društvenih mreža. Kao ni načine njihove oglašivačke prakse. Takođe, naša kompanije koristi usluge Facebook kompanije u smislu delenja sadržaja i promocije istog na društvenim mrežama u skladu sa datim mogućnostima same kompanije Facebook i njihovim načinom poslovanja i
prikupljanja podataka.

Za više informacija o generalnoj Facebook praksi privatnosti posetite:  http://www.facebook.com/policy.php
Ukoliko vas zanima da saznate više na koji način sama Facebook platforma sakuplja i čuva podatke posetite: http://www.facebook.com/help/186325668085084  i http://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo